Συνεχίζονται οι καθαρισμοί των ακτών   Leave a comment

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Συνεχίζονται οι καθαρισμοί των ακτών

Οι εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης και αφύπνισης της περιβαλλοντικής συνείδησης των κατοίκων του Δήμου Θερμαϊκού συνεχίζονται από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος – Πρασίνου – Ανακύκλωσης – Καθαριότητας και αυτή την εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα:

• Την Κυριακή 29/5 και ώρα 10.30΄ στην ακτή «ΚΑΠΠΑ» (Περαία). Συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού (ΚΑΠΠΑ) και το Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Νέων Επιβατών.

Ήδη, η αυλαία άνοιξε το πρωί της Δευτέρας 23/5 στην ακτή «Τουμπαρλί» (Δημοτική Ενότητα Μηχανιώνας). Συμμετείχαν τέσσερα (4) Δημοτικά Σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Μηχανιώνας, εθελοντές, μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ο μεσογειακός σύνδεσμος για τη σωτηρία των θαλάσσιων χελώνων (MEDASSET).

Φανερά ικανοποιημένος από την επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος – Πρασίνου – Ανακύκλωσης – Καθαριότητας, Κωνσταντίνος Βογιατζής, επεσήμανε τα εξής: «Η σημερινή μας δράση είναι μία από ένα σύνολο ενεργειών που γίνεται από την πλευρά του Δήμου τόσο για την ευαισθητοποίηση των συνδημοτών μας, όσο και για την ενημέρωση των μαθητών για την ανακύκλωση και για τους τρόπους που μπορούμε να τη διεξάγουμε».

Οι δράσεις συνεχίζονται την Κυριακή 5/6 και ώρα 09.30΄. Μέλη του ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού και πολλοί εθελοντές θα ξεκινήσουν τον καθαρισμό των ακτών από την πλατεία Ιστορικής Μνήμης (παραλία Περαίας) και θα κατευθυνθούν προς την πλατεία των Νέων Επιβατών (παραλία).

Posted 25/05/2011 by thermaikos24 in Θερμαϊκός

Tagged with

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: