Αγιασμός για 7.862 μαθητές / τριες στο Δήμο Θερμαϊκού   Leave a comment

7.862 μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προσήλθαν στα σχολεία του Δήμου μας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Το χτύπημα του πρώτου κουδουνιού άκουσε παρέα με τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου, 4ου Δημοτικού Σχολείου, 8ου Νηπιαγωγείου Περαίας, 1ου Δημοτικού Σχολείου και 1ου Νηπιαγωγείου Επανομής ο Δήμαρχος, Ιωάννης Αλεξανδρής, ο οποίος στο χαιρετισμό που απηύθυνε, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε με έμφαση ότι «η μεγαλύτερη επένδυση ενός λαού είναι η παιδεία και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Δημοτική Αρχή, η οποία στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που της έχει παραχωρήσει η Πολιτεία και δεδομένης της οικονομικής κατάστασης που βιώνει η χώρα μας, μεριμνά για τις ανάγκες που προκύπτουν σε καθημερινή βάση, αλλά και χρόνο με το χρόνο με την πληθυσμιακή έκρηξη που συντελέστηκε στην περιοχή μας».

«Καλή σχολική χρονιά» ευχήθηκε στους μαθητές/τριες του 1ου Γενικού Λυκείου, 1ου Δημοτικού Σχολείου και 4ου Νηπιαγωγείου Νέας Μηχανιώνας ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Κυριάκος Στεφανίδης, ενώ ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, Ιωάννης Βασιλειάδης, παρέστη στον Αγιασμό του 2ου Γ.Ε.Λ. Θερμαϊκού, του 3ου & 4ου Νηπιαγωγείου Περαίας.

Τους λιλιπούτειους μαθητές του 1ου  Νηπιαγωγείου Περαίας και Αγίας Τριάδας, αλλά, και τους λίγο μεγαλύτερους στο 1ου Δημοτικό Σχολείο Περαίας και Αγίας Τριάδας επισκέφτηκε ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Γεώργιος Λαζαρίδης, ενώ τις ευχές του για μια «καλή και εποικοδομητική χρονιά» έδωσε στους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Περαίας ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολιτικής Προστασίας και Πολεοδομίας, Ιωάννης Βογιατζής.

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Κων/νος Κούτουκας, βρέθηκε στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Αγγελοχωρίου, καθώς και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μηχανιώνας, ενώ ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Κων/νος Βογιατζής παραστάθηκε κατά την τέλεση του Αγιασμού στα σχολικά συγκροτήματα του 1ου Γυμνασίου, 1ου Δημοτικού Σχολείου και 1ου Νηπιαγωγείου Επανομής.

Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι παρευρέθηκαν στις υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου μας και ευχήθηκαν σε όλους μια «Καλή χρονιά, που θα προσφέρει γνώσεις, εμπειρίες και θα ανοίξει νέους πνευματικούς δρόμους στη σχολική κοινότητα».

Posted 12/09/2011 by thermaikos24 in Θερμαϊκός

Tagged with ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: