Επιστολή του Δημάρχου, Ιωάννη Αλεξανδρή, προς τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ιωάννη Μανιάτη.   Leave a comment

Κύριε Υφυπουργέ,

 

Παρακαλώ δεχθείτε τις θερμές ευχαριστίες του Δημοτικού Συμβουλίου, εμού προσωπικώς, αλλά, κυρίως, των κατοίκων του Δήμου Θερμαϊκού για την ταχύτατη και έγκαιρη παρέμβασή σας στο θέμα της διερεύνησης ύπαρξης επικίνδυνων για έκρηξη αερίων στις δύο γεωτρήσεις της περιοχής Επανομής, με την αποστολή ειδικού κλιμακίου αποτελούμενο από επιστήμονες εξειδικευμένους στο συγκεκριμένο θέμα.

 

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι η Πολιτεία οφείλει να αποδεικνύει έμπρακτα το γεγονός ότι στις «ανησυχίες» των πολιτών της βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

 

Εσείς, όπως και ο αναπληρωτής Προϊστάμενος Διεύθυνσης Πετρελαϊκής Πολιτικής, Αθανάσιος Ζαχαρόπουλος, που εντάλθηκε από εσάς να επισκεφθεί και να διερευνήσει την υπόθεση, αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση και σε άλλους δημόσιους λειτουργούς. Όπως η προστασία των παιδιών είναι καθήκον των γονέων, έτσι και η ασφάλεια και προφύλαξη των πολιτών είναι δέσμευση και χρέος της Πολιτείας.

 

Με ιδιαίτερη τιμή,

Ο  Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ

Ιωάννης Αλεξανδρής

Posted 12/11/2011 by thermaikos24 in Θερμαϊκός

Tagged with ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: