Απολογισμός ραδιοφωνικής εκπομπής 23ης Μαΐου   Leave a comment

«Ψευδή» και «ανυπόστατα» χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ, Κώστας Τροκάνας, δημοσιεύματα στον τύπο, σύμφωνα με τα οποία το πόσιμο νερό σε 3 περιοχές του Δήμου Θερμαϊκού είναι ακατάλληλο. Στην εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή του Δήμου στον fm 100.6 ο κ. Τροκάνας υπογράμμισε πως «η ΔΕΥΑΘ πραγματοποιεί, περίπου, κάθε 20 ημέρες χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις νερού σε πιστοποιημένο εργαστήριο όπου ακολουθούνται οι πρότυπες μέθοδοι, οι οποίες καθορίζονται από κοινοτικές οδηγίες. Μάλιστα, ο κάθε κάτοικος μπορεί να ζητήσει και να λάβει τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Επομένως, δεν υπάρχει κανείς λόγος ανησυχίας για το νερό που πίνουμε στο Δήμο μαςκαι καλό θα ήταν τα ΜΜΕ να προσέχουν πολύ καλά και να διασταυρώνουν αυτά που δημοσιεύουν για να μη προκαλείται θόρυβος στους κατοίκους με ένα θέμα υγείας, που στην ουσία δεν υφίσταται. Εμείς, υπεύθυνα, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να χαίρεται άφοβα ο καθένας μας το μεγαλύτερο αγαθό της φύσης, το νερό και θα προστατέψουμε αυτό το δικαίωμα».

Στη συνέχεια της εκπομπής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κυριάκος Στεφανίδης, με την ιδιότητα του ιατρού, ενημέρωσε το κοινό για τη λειτουργία του ιατρείου διακοπής καπνίσματος, που λειτουργεί εδώ και λίγους μήνες κάθε Τρίτη στις 19.00΄ και στεγάζεται στο τέως κοινοτικό κατάστημα των Νέων Επιβατών. Μάλιστα, επεσήμανε πως οι συνεδρίες είναι ατομικές με ειδικευόμενους ιατρούς, που εργάζονται εθελοντικά και όποιος επιθυμεί μπορεί να κλείνει ραντεβού στο Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας, στο τηλ.:2392330400.

Τέλος, εκτός από τις ανακοινώσεις διαφόρων υπηρεσιών του Δήμου Θερμαϊκού για τις δράσεις που πραγματοποιούν, παρουσιάστηκε ρεπορτάζ με χρήσιμες συμβουλές από την ψυχολόγο Μαρία Κυριακίδου, που αφορούσε στη διαχείριση του άγχους κατά τη διάρκεια των εξετάσεων από τους μαθητές και τους γονείς τους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: