Αποκτήστε Δωρεάν Μετοχές σε ένα Νέο Κοινωνικό Δίκτυο!   Leave a comment

Το νέο αυτό κοινωνικό δίκτυο ονομάζεται GlobAllShare. Καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε pre-launch, οι πληροφορίες που έχουμε για αυτό είναι περιορισμένες.

Το βασικό πλεονέκτημα που προβάλλει έναντι των ήδη εδραιωμένων κοινωνικών δικτύων είναι πως το GlobAllShare σκοπεύει να μην έχει κανένα περιορισμό όσον αφορά την κοινωνική δικτύωση.

Το πιθανότερο είναι πως το GlobAllShare, όπως και άλλα κοινωνικά δίκτυα (facebook, LinkedIn), θα έχει και μια διαφημιστική πλατφόρμα, για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν διαφήμιση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, η οποία και θα χρηματοδοτεί τη λειτουργία και τις υπηρεσίες του site.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον, τουλάχιστον στην pre-launch φάση του GlobAllShare, είναι πως δίνει σε οποιονδήποτε από εμάς τη δυνατότητα να αποκτήσει μετοχές του site, και άρα, μέρος από τα διαφημιστικά αυτά έσοδα, εντελώς δωρεάν.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να διαδώσει το site αυτό σε φίλους , ώστε να γίνουν και εκείνοι δωρεάν μέλη. Κάθε μέλος, κάνοντας κλικ στο κουμπί Invite στην ιστοσελίδα, έχει έναν σύνδεσμο τον οποίο μπορεί να στείλει στους φίλους του για να εγγραφούν, στην Ελλάδα ή και διεθνώς.

Συστήνοντας κάποιος 5 δωρεάν μέλη, αποκτάει άμεσα μια μετοχή. Στη συνέχεια, αν και οι φίλοι του κάνουν αντίστοιχες συστάσεις, για κάθε 5 νέες συστάσεις στο δίκτυο, το αρχικό άτομο που έκανε τις προσκλήσεις αποκτάει άλλη μια μετοχή.

Η παρακολούθηση των προσκλήσεων των φίλων μας και των δικών τους φίλων – και άρα των μετοχών που δικαιούμαστε – γίνεται μέσα από το Interface του GlobAllShare

Η δυνατότητα αυτή ισχύει για περιορισμένο διάστημα ακόμα – μέχρι τις 17 Ιουνίου, λίγες εβδομάδες πριν την ξεκινήσει η κανονική λειτουργία του site. Από εκείνη την ημερομηνία και ύστερα, δεν θα εκδοθούν άλλες μετοχές.

Εγγραφή εδώ στο κάτω μέρος της σελίδας:

http://www.globallshare.com/regel1182788.html

Advertisements

Posted 16/05/2013 by thermaikos24 in Χωρίς κατηγορία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: